Recent Posts
Search
 

Blog

f

Tratament indreptare Keratina

Parul tau, asa cum nici nu stiai ca poate fi!

Tratamentul LISSE DESIGN KERATIN ofera parului tau elasticitate, stralucire, rezistenta si un aspect inegalabi, fluid, bogat si special.

Daca nu te temi de dependenta psihologica pe care acest tratament cu siguranta ti-o va crea te asteptam sa descoperim impreuna frumusetea intensa si speciala a parului tau.

Keratina este o proteina ce se gaseste in mod natural in firul de par. Are proprietati deosebite conferind parului stralucire, elasticitate, dar si un aspect deosebit, prin indrepratea si uniformizarea structurii firelor de par.

Un tratament realizat corect poate conduce la efecte pe termen lung, pana la 3 luni, cu conditia respectarii regulilor de mentinere primite de la stilista.

Parul astfel tratat nu doar arata mai bine, ci se simte mai bine, intrucat tratamentul echilibreaza nivelul de Keratina din structura profunda a firului de par.

Tratamentul oferit prin produsele profesioniste LISSE DESIGN KERATIN produce efecte profunde de lunga durata.

Sentimentul extraordinar oferit de calitatea si aspectul deosebite ale parului tratat cu KERATIN nu poate fi egalat cu usurinta. Acest rasfat deosebit facilitat de produse si tehnologie inovative va crea cu siguranta dependenta.

Cum sa va obisnuiti cu altceva dupa ce ati purtat timp de 3 luni cel mai frumos par pe care l-ati avut vreodata?

Daca va incumetati sa incercati va asteptam!

Durata si preturi TRATAMENT de INDREPTARE cu KERATINA

Par scurt 1h:15min – 215 lei

Par mediu 1h:45min – 300 lei

Par lung 2h:30min – 425 lei

Par extralung 3h – 595 lei

Toate preturile contin TVA.

Pentru orice detalii privind tratamentul ne poti contacta telefonic sa poti veni sa afli mai multe despre produse chiar la fata locului.

Te asteptam!

Leave a Reply