Recent Posts
Search
 

Blog

f

Tratament reconstructie

Crezi ca nu mai sunt solutii pentru parul tau?

Nu te resemna, cauta solutii si recastiga frumusetea naturala a parului tau!

Te asteptam la Fresh Salon cu un tratament revolutionar: SEMI DI LINO RECONSTRUCTION

Procesul de reconstructie va continua prin actiunea ingredientelor active aplicate in salon, tratamentul oferind o refacere graduala din profunzime a structurii parului.

De la radicali liberi la alimentatie, stres, poluare, factorii de risc pentru sanatatea parului sunt din ce in ce mai numerosi si mai greu de evitat.

Va oferim prin TRATAMENTUL INTENSIV de RECONSTRUCTIE cu produse profesioniste o solutie eficienta si accesibila pentru a remedia in profunzime problemele parului dumneavoastra.

Reconstructia continua si profunda a firului de par creste rezistenta acestuia mentinand totodata supletea si elasticitatea. Tratamentul intensiv reface gradual parul degradat datorita ingredientelor active care actioneaza in structura firului de par. In plus culoarea este protejata si parul castiga in stralucire.

Ingrediente active
MADUVA de BAMBUS confera forta si elasticitate parului
Sistemul CORTEX REPAIR repara zonele deteriorate in profunzime, refacand structura naturala a firului de par. Previne deteriorarea, hidrateaza si lasa parul matasos si stralucitor.
Complexul COLOR FIX prelungeste si mentine stralucirea si intensitatea culorii cosmetice.
Complexul SHINE FIX cu extract de seminte de in, bogate in acizi grasi, omega 3 si omega 6, uniformizeaza suprafata firului de par amplificand stralucirea.

In functie de lungimea parului tratamentul dureaza intre 60 minute si 1h si 40 de minute.

In cadrul unui tratament se vor urma intotdeauna pasii spalare cu produse profesioniste, aplicarea principiilor active de tratament, iar la final coafat lejer.

semidilinoTratamentul profesionist SEMI DI LINO RECONSTRUCTION se realizeaza in patru pasi:

– spalare cu Reparative Shampoo

– aplicarea fiolei de tratament SOS REPARATIVE OIL pe lungimi si varfuri pe parul ud, care se usuca bine cu foenul si peria, se trece cu placa de 3-4 ori pe fiecare suvita pentru activarea substantelor reconstructive si facilitarea patrunderii in profunzime, apoi se clateste

– se aplica masca REPARATIVE MASK, care actioneaza timp de 15 minute, apoi se clateste

– se pulverizeaza FLUID ANTI-BREAKAGE si se usuca parul

Durata si preturi

Par mediu – 1 ora, 80 lei

Par lung – 1h si 20 minute 100 lei

Par extra lung – 1h si 40 minute 150 lei

Toate preturile contin TVA

Sorry, the comment form is closed at this time.